Ír Step Show

irstepnegyarc másolat
A Celtic Sunrise táncegyüttes 
Az együttes többszöri átformálódás után 2007. óta jelenlegi felállásában egy igazi show-hangulatot idéző, saját koreográfiákra épülő, CD-s hangosítással működő ír step műsort mutat be, melynek jelenlegi maximális hossza kb. 40 perc. A társulat együtt dolgozik a magyarországi ír zenei világ egyik legkiemelkedőbb zenekarával, a Greenfields együttessel, akikkel önálló műsorként akár egész estés, két felvonásos ír estet is színpadra visz.
Ezen felül 2002. óta Kegye János világhírű - 13 nemzetközileg publikált saját CD-vel rendelkező - pánsíp-művésszel is kérhető közös, élő műsor, melynek hossza igénytől függően 10-80 perc között mozog. Az együttes táncosai a színpadi produkciókhoz szükséges lépésanyagot az évek folyamán külföldről beszerzett oktatókazettákról, ír nemzetiségű step táncosoktól, valamint az Állami Balettintézet egy volt hallgatójától szerezték, de tudásanyaguk frissítéséhez jelenleg is hozzájárul az együttes valamennyi tagjának önálló kreativitása, valamint a külföldről beszerzett különböző ír step és egyéb tánc show-k által kapott motiváció.
Az együttes immár 14 éves fennállása óta több száz sikeres előadást tudhat maga mögött; beleértve mind a magyarországi, mind a többszöri külföldi felkéréseket és turnékat, illetve valamennyi nagy televíziós társaság felkéréseit és hazánkban a műfajban egyedülálló módon magáénak mondhatja 2009-ben a 40. Debreceni Virágkarnevál nemzetközi táncversenyének dobogós helyezését.
A magával ragadó, dinamikus és egyben könnyed táncot bemutató műsorban az önálló koreográfiákon felül a nagy népszerűségre való tekintettel, Magyarországon egyedülálló módon repertoáron vannak Michael Flatley legismertebb koreográfiáinak adaptációi is.

Előadásukhoz nagyon stabil, egyenletes, nem beton színpadra van szükség!

Nézze meg a Celtic Sunrise Ír Step Show galériát is!

Üzenetküldés

Amennyiben kérdése van vagy megosztaná velünk észrevételeit, véleményét, írjon nekünk bátran üzenetet!

Bejelentkezés

Hírlevél feliratkozás

Szeretnék értesülni az újdonságokról! (Hetente maximum 1, tájékoztató jellegű e-mail!)
captcha 
Megértettem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Elérhetőségeink

Mikó Zsolt
Ügyvezető igazgató
06 30 985 2313
miko.zsolti@negyarc.hu 

Facebook
Instagram
Youtube

Please publish modules in offcanvas position.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház