Szabyest közönségtalálkozók

34559400 2051953161759470 638153404845129728 nTikTok közönségtalákozókat szervez Szabyest fellépései után.
Szabyest új csapatot alapított, amiben többnyire fiatal, nagyon sikeres közösségi média szereplők szerepelnek, akikkel közösen több, mint 1 millió fős rajongói bázist fednek le. Első közös, egy társadalmi témát feldolgozó kisfilmjük hatalmas sikert aratott, pár hét alatt több, mint félmillióan látták a legnagyobb közösségi oldalakon. 
A tagok önállóan, egyedül is sikeres közösségi média szereplést tudnak magukénak, több százezres nézettségekkel, ráadásul így csapatban a közönségtalálkozókon is nagyobb látogatótábor jelenhet meg.
A legújabb trendek a TikTokra vezetnek, közös kép és aláírás helyett, sokszor egy közös TikTok videó készítés jelenti a legnagyobb ereklyét egy-egy előadóval vagy közösségi média szereplővel. Mi fontosnak tartjuk, hogy ne csupán TikTokról ismerjék a csapatunkat, hanem be tudjanak azonosítani minket egy olyan baráti közösségnek, akik társadalmi és fontos témájú kisfilmeket készítenek, amiben fontos üzenetek és kommunikáció van. A jelenlegi tapasztalataink alapján a nézőknek rendkívül tetszik a kezdeményezés, kedvelik a csapatot és a tartalmakat.

Üzenetküldés

Amennyiben kérdése van vagy megosztaná velünk észrevételeit, véleményét, írjon nekünk bátran üzenetet!

Bejelentkezés

Hírlevél feliratkozás

Szeretnék értesülni az újdonságokról! (Hetente maximum 1, tájékoztató jellegű e-mail!)
captcha 
Megértettem és elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót

Elérhetőségeink

Mikó Zsolt
Ügyvezető igazgató
06 30 985 2313
miko.zsolti@negyarc.hu 

Facebook
Instagram
Youtube

Please publish modules in offcanvas position.

Készítette: Mobilbarat.hu - Mobilbarát weboldal és webáruház